Vardagslydnad

Vardagslydnad

Jag brinner för att hjälpa dig och din hund att få ett härligt samspel och en ömsesidig förståelse! Det ska vara roligt att träna och ha hund!

Du kan få hjälp och stöttning under hela din hunds uppväxt då det finns vardagslydnadskurser på alla nivåer. Jag har haft över 7 000 hundar på mina kurser och privatlektioner sedan jag startade Annas Hundskola för 19 år sedan och har hjälpt många problemhundar.

Vardagslydnad steg 1

För hundar från 6 månader och uppåt – den kan vara hur gammal som helst! 

Om du gått valpkurs hos mig passar det att fortsätta med vardagslydnad steg 2 direkt efter valpkursen. Har du gått valpkurs någon annanstans är det oftast bäst att gå vardagslydnad steg 1. Kursen passar även dig som blivit ägare av en omplaceringshund.

Vi tränar på allt du behöver för att få en fin relation och en bra kontakt med din hund så den gör det du vill. Vi tränar bland annat på inkallning, hundmöten, kontakt, gå fint i koppel (inte dra), hälsa fint (inte hoppa), sitta still, sätta gränser, gå fot, skvaller och att ta det lugnt.

Vi pratar även om hundspråk, inlärning och ensamhetsträning.

Vardagslydnad steg 2

För dig som gått antingen valpkurs eller vardagslydnad steg 1 med din hund. Om du har gått valpkurs någon annanstans passar det oftast bäst att gå vardagslydnad steg 1. Du kan gå den direkt efter någon av dessa kurser!

Vi tränar inkallning, gå fint i koppel (inte dra), gå fot, hundmöten, lösträning, hälsa fint (inte hoppa), sitt stanna kvar, stoppsignal, ligg, sätta gränser, skvaller, att få hunden i en lugnare sinnesstämning, bli hanterad av annan människa och mer kontaktövningar.

Vardagslydnad steg 3

För dig som gått vardagslydnad steg 2 och vill få ännu bättre kontakt och lydnad! Du kan gå den direkt efter steg 2. Vi försvårar övningarna ytterligare. Målet är att få en glad och lydig hund i alla möjliga situationer! Vi tränar även skvaller ordentligt.

Anmälan

Anmäl dig enkelt vid respektive kurs och betala med swish (inte mitt telefonnummer) eller kort. Då får du direkt mer information till din mejl!

Anmälan steg för steg

För att anmäla till en kurs gå till valfri kurs nedan. Vill du ha mer information om kursen klicka på den gröna knappen LÄS MER. Då kommer en ny sida fram där du klickar på den gröna knappen MER INFORMATION. Sedan klickar du på den gröna knappen KLICKA FÖR ANMÄLAN. Fyll i formuläret och betala med swish (till det numret som då kommer fram, inte mitt mobilnummer) eller med kort. Då är du anmäld och får per automatik mer information till din mejl. 

Om kursen är full 

Du kan du anmäla till en reservplats om kursen är full, vilket inte kostar någonting. Du blir kontaktad om det blir någon plats ledig. För att vara säker på att få plats på en kurs så anmäl även till en annan kurs! Om det blir en plats ledig på kursen du är reserv till blir du kontaktad och flyttas kostnadsfritt över till den om du inte påbörjat en annan kurs.

Anmälan till kurs är bindande

Vid återtagande av anmälan följer Annas Hundskola de villkor som Konsumentverket har. Du har rätt att ångra din anmälan genom att meddela oss skriftligen senast 14 dagar innan kursen startar. Du har då rätt att återfå hela den avgift du erlagt, förutom anmälnings- och administrationsavgift på 300 kr. Om du ångrar dig efter dessa 14 dagar är du skyldig att erlägga full avgift för kursen.

Friskvårdsbidrag kan användas till hundkurser

Enligt Skatteverket kan arbetsgivaren låta personalen använda friskvårdsbidrag till hundkurser så länge det ingår motion i kursen, den får inte enbart vara teoretisk. Därför kan både vardagslydnad, nose work, aktiveringskurser, jaktkurser etc räknas som friskvårdsaktivitet och därmed bekostas med friskvårdsbidrag.
 
Det är upp till varje arbetsgivare att erbjuda friskvårdsbidrag och att bestämma (inom ramarna för lagstiftning och praxis) hur det får användas.

Kurser – Vardagslydnad