Vardagslydnad – steg 1

Vardagslydnad steg 1 passar hundar från 6 månader och uppåt – den kan vara hur gammal som helst! Om du gått valpkurs hos mig passar det att fortsätta med vardagslydnad steg 2 direkt efter valpkursen. Har du gått valpkurs någon annanstans passar det oftast bäst att gå vardagslydnad steg 1. Kursen passar även dig som blivit ägare av en omplaceringshund.

Vi tränar på allt du behöver för att få en fin relation och en bra kontakt med din hund så den gör det du vill. Vi tränar bland annat på inkallning, hundmöten, kontakt, gå fint i koppel (inte dra), hälsa fint (inte hoppa), sitta still, sätta gränser, gå fot, skvaller och att ta det lugnt.

Vi pratar även om hundspråk, inlärning och ensamhetsträning så att du får bra verktyg att använda i vardagen.

Efter varje lektion får du träningsråd via mejl. Du får även tillgång till videomaterial.

Vid varje kurstillfälle får du berätta hur veckan varit och kan ställa frågor om allt som har med din hund att göra så att coachingen blir anpassad efter dina specifika behov.

Kursen är upplagd på fem tillfällen på vardera 1,5 timme.

Plats: Inomhus i Annas Hundskolas 140 m² rumsvarma lokal på Utmarksvägen 5 i Gävle. Vid ett tillfälle är vi ute en liten stund för att träna på att gå fint i koppel. Längre fram i vår kan vi vara ute mer beroende på väder.

Det är max sex hundar per grupp.

Efter vardagslydnad steg 1 passar det att gå vardagslydnad steg 2.

Har du några frågor?

Planerade kurser:

Kurser