Positiv förstärkning

Privatlektioner

Specifik träning för just din hund!

Enskild träning där du bestämmer vad du vill träna. Det kan t.ex. vara att hunden drar i koppel, gör utfall, är aggressiv, rädd, vaktar, jagar bilar, är stressad, inte kan vara ensam hemma, att ni har dålig kontakt o.s.v. Eller att den gör någonting annat, som upplevs som ett problem. Eller vill du ha tips och idéer på aktivering? Spåra? Söka? Nose Work? Då kan du också ta privatlektioner!

Har du inte möjlighet att gå en kurs och vill lära hunden på egen hand? Då passar också privatlektioner!

Att ta privatlektioner ger mycket, eftersom du får träning anpassat för just dig och din hund. Du kan även dela träningen och därmed kostnaden med en eller ett par kompisar.

Som hundpsykolog försöker man hitta orsaken bakom hundens beteende. Ofta är det flera olika orsaker. Det kan t ex vara att hunden är stressad, att den har ont, att den har dåliga erfarenheter av människor/hundar/vissa situationer, att den är missförstådd, att den inte har tydliga regler, att den har dåligt självförtroende, får för lite stimulering etc.

Privatlektioner kostar 1 200 kr per timme. Om vi håller på i 1,5 timme kostar det 1 800 kr. Åker jag till dig kostar det 300 kr för första milen, däröver kostar det 100 kr per mil från Utmarksvägen 5 i Gävle tur och retur, alternativt från min bostad i Valbo. Privatlektioner ges mellan kl. 13.00-16.00 måndag-torsdag.

Betalning med kort eller swish på plats efter lektionen.

Vill du ta privatlektioner så fyll i anmälningsformuläret nedan eller skicka ett mail.

Hundmötesträning

Alla är välkomna att komma och träna sin hund på dessa! Det kostar ingenting och du behöver inte anmäla att du kommer. Det är bara att dyka upp! Du tränar din hund själv och bör veta hur du ska göra.

Träna på att din hund ska passera andra hundar. Släpp inte fram din hund till någon annan och ser du att den mötande har svårigheter så ta hänsyn och håll avstånd.

Du behöver inte ha gått kurs för mig för att komma på hundmötesträningen.

Om du har en hund som gör utfall eller drar fram mot andra hundar vid möten, kan det vara bra om du tar någon privatlektion innan hundmötesträningen. Oftast räcker det att vi träffas en eller två gånger för att du ska få verktyg så att du kan hantera din hund. Första gången tar 1-1,5 timme (1 200 kr- 1 800 kr) och nästa gång 1 timme (1 200 kr).  Vill du hellre gå en kurs passar kursen “Problem med hundmöten”. Även vardagslydnad steg 1 kan passa.

Kommande hundmötesträning vid danspaviljongen i regementsparken nedanför högskolan i Gävle:

Ingen hundmötesträning planerad för tillfället.

Med reservation för eventuella ändringar.

Annas Hundskola AB

Adress: Utmarksvägen 5 802 91 Gävle

Följ oss på Facebook