Positiv förstärkning

Kontakt

Anna Pehrs (tidigare Sävelin) heter jag som driver Annas Hundskola AB. På bilden är jag tillsammans Alice, min tionde egna hund.

Nedan finns min mailadress, telefonnummer och adressen till Annas Hundskola AB. Jag har begränsade möjligheter att svara i telefon eftersom jag ger privatlektioner och håller kurser. Lättast nås jag på telefon mellan 13.00-15.30 vardagar. På helgerna är jag ledig. Mail försöker jag svara på inom två arbetsdagar.

Annas Hundskola AB administrerar kurser och bokningar i samarbete med www.dinkurs.se och du betalar i samband med bokningen. Det visas då en bokningsbekräftelse som även skickas till den mailadress du uppgett. Bokningsbekräftelsen innehåller det du behöver veta inför kursen. Om något krånglar, så hör av dig till mig!

Vägbeskrivning till Annas Hundskola AB, Utmarksvägen 5

Lokalen ligger på Sörby Urfjäll. När du åker Österbågen och kommer till rondellen vid Granngården så svänger du mot Sörby Urfjäll och åker rakt fram mot Gästrike Återvinnare. Vid T-korsningen tar du vänster, den vägen heter Utmarksvägen. Kör rakt fram (du passerar Gymnastikens Hus) tills du ser en skylt på vänster sida där det står ”Utmarksvägen 5 och 7”. På stängslet finns en banderoll med texten ”Annas Hundskola”. Sväng vänster där och efter stängslet svänger du direkt höger. Åk längs huslängan rakt fram. När längan snart är slut finns en blå dörr på vänster sida som det står ”Annas Hundskola” på.

Annas Hundskola AB

Adress:
Utmarksvägen 5
802 91 Gävle
Telefon:
070-238 64 50
E-post:
anna@annashundskola.se
Facebook:
Använd formuläret nedan för att skicka ett eMail:
(obligatoriskt, minst två bokstäver)
(obligatoriskt)
(frivilligt)
(obligatoriskt)

Annas Hundskola AB

Adress: Utmarksvägen 5 802 91 Gävle

Följ oss på Facebook