Kurser

Kurser

Eftersom hundar är olika anpassas all träning efter varje hund och förare. Vi är alla olika och vill att våra hundar ska vara på olika sätt. Alla hundar – stora, små, unga, gamla, renrasiga och blandraser – är välkomna!  

Du kan få hjälp och stöttning under hela din hunds uppväxt då det finns vardagslydnadskurser på alla nivåer. Efter varje kurstillfälle får du träningsråd via mejl. På valpkurs och vardagslydnad steg 1 får du även tillgång till videomaterial. 

Kurserna hålls året runt i Annas Hundskolas 140 m² rumsvarma lokal. När det är fint väder är vi även ute. Vissa kurser hålls enbart utomhus, se respektive kurs.

Hela familjen är varmt välkommen på alla kurser!

Endast Nose Work kurser just nu

Jesper Löfberg, certifierad Nose Work instruktör, håller Nose Work kurser. Han tävlar i elitklass med Alice och är även min sambo.

Sjukskriven

Jag har haft svår migrän och symptom på utmattning en tid. För att komma tillbaka och göra det jag älskar: jobba med hundar, måste jag pausa helt, vilket känns jättejobbigt men nödvändigt. Jag kommer därför vara sjukskriven ett tag framöver men längtar tills jag kan komma tillbaka med full kraft! 

Anmälan

Anmäl dig enkelt vid respektive kurs och betala med swish (inte mitt telefonnummer) eller kort. Då får du direkt mer information till din mejl!

Anmälan steg för steg

För att anmäla till en kurs gå till valfri kurs nedan. Vill du ha mer information om kursen klicka på den gröna knappen LÄS MER. Då kommer en ny sida fram där du klickar på den gröna knappen MER INFORMATION. Sedan klickar du på den gröna knappen KLICKA FÖR ANMÄLAN. Fyll i formuläret och betala med swish (till det numret som då kommer fram, inte mitt mobilnummer) eller med kort. Då är du anmäld och får per automatik mer information till din mejl. 

Om kursen är full 

Du kan du anmäla till en reservplats om kursen är full, vilket inte kostar någonting. Du blir kontaktad om det blir någon plats ledig. För att vara säker på att få plats på en kurs så anmäl även till en annan kurs! Om det blir en plats ledig på kursen du är reserv till blir du kontaktad och flyttas kostnadsfritt över till den om du inte påbörjat en annan kurs.

Anmälan till kurs är bindande

Vid återtagande av anmälan följer Annas Hundskola de villkor som Konsumentverket har. Du har rätt att ångra din anmälan genom att meddela oss skriftligen senast 14 dagar innan kursen startar. Du har då rätt att återfå hela den avgift du erlagt, förutom anmälnings- och administrationsavgift på 300 kr. Om du ångrar dig efter dessa 14 dagar är du skyldig att erlägga full avgift för kursen.

Friskvårdsbidrag kan användas till hundkurser

Enligt Skatteverket kan arbetsgivaren låta personalen använda friskvårdsbidrag till hundkurser så länge det ingår motion i kursen, den får inte enbart vara teoretisk. Därför kan både vardagslydnad, nose work, aktiveringskurser, jaktkurser etc räknas som friskvårdsaktivitet och därmed bekostas med friskvårdsbidrag.
 
Det är upp till varje arbetsgivare att erbjuda friskvårdsbidrag och att bestämma (inom ramarna för lagstiftning och praxis) hur det får användas.

Kurser