Positiv förstärkning

Specifik träning för just din hund​

Enskild träning där du bestämmer vad du vill träna. 

Jag har inte tid att ge privatlektioner för närvarande eftersom jag håller så mycket kurser. Jag är ledsen att jag inte kan hjälpa dig nu. Kanske kan du gå en kurs istället?

På privatlektioner kan vi jobba med eventuella problem din hund har så som koppelträning, utfall, aggressivitet, rädslor, fixeringar och annat.

Möjlighet att få tips och idéer på aktivering för din hund som kan vara kul för både dig och din hund, t.ex. spår, sök och Nose Work.

Du kan även dela träningen och därmed kostnaden med en eller ett par kompisar.

Du har möjlighet att forma varje lektion till din och din hunds fördel. 

Varför privatlektioner?

Att ta privatlektioner ger mycket, eftersom du får träning anpassat för just dig och din hund. Som hundpsykolog försöker man hitta orsaken bakom hundens beteende. Ofta är det flera olika orsaker. Det kan t.ex vara att hunden är stressad, att den har ont, att den har dåliga erfarenheter av människor/hundar/vissa situationer, att den är missförstådd, att den inte har tydliga regler, att den har dåligt självförtroende, får för lite stimulering etc.

Priser

Privatlektioner kostar 1 400 kr per timme. För 1,5 timme kostar det 2 100 kr.

Telefonkonsultation kostar 500 kr per påbörjad halvtimme, d.v.s. 1 000 kr per timme. Boka tid för detta. 

Om jag åker till dig tillkommer resekostnad: 300 kr för första milen, därefter kostar det 100 kr per mil från Utmarksvägen 5 i Gävle tur och retur, alternativt från min bostad i Valbo.

Privatlektioner ges mellan kl. 13.00-16.00 måndag-torsdag.

Betalning med kort eller Swish på plats efter lektionen.

Anmälan för privatlektion

Jag har inte tid att ge privatlektioner för närvarande eftersom jag håller så mycket kurser. Jag är ledsen att jag inte kan hjälpa dig nu. Kanske kan du gå en kurs istället?

Just nu har vi problem med våra formulär men vi jobbar på att lösa det. Mejla gärna din förfrågan istället till: anna@annashundskola.se

[contact-form-7 404 "Hittades inte"]