Positiv förstärkning

Vardagslydnad steg 1 börjar 18 januari!

Vardagslydnad steg 1 börjar 18 januari! Kursen riktar sig till dig som har en hund som är sex månader eller äldre. Den kan vara hur gammal som helst – den äldsta hunden som gått den var 11 år!

Vi tränar på allt du behöver för att få en fin relation och en bra kontakt med din hund, så den gör det du vill. Vi tränar på inkallning, hundmöten, kontakt, gå fint i koppel, hälsa fint, sitt, förbud osv. Vi pratar om hundens utvecklingsperioder, om hundspråk och om ensamhetsträning.

Kursen är upplagd på sex tillfällen. Det är ett teoritillfälle på tre timmar (första gången) som hunden gärna får vara med på – det är bra träning att lära sig koppla av bland en massa människor och hundar, samt fem praktiktillfällen på vardera 1,5 timme.

Flera familjemedlemmar får gärna vara med och betalar ingenting.

Om du gått valpkurs hos mig passar det att gå vardagslydnad steg 2 efter den. Har du gått valpkurs någon annanstans passar det oftast att gå vardagslydnad steg 1 efter den.

Plats: Inomhus i min lokal på Utmarksvägen 5 i Gävle (nära Granngården). På två av de sex kurstillfällena är vi utomhus i 20-30 min och då är alla i rörelse samtidigt, då tränar vi bl.a. på hundmöten och på att gå fint i koppel (inte dra).

Annas Hundskola AB

Adress: Utmarksvägen 5 802 91 Gävle

Följ oss på Facebook