Positiv förstärkning

Tänk vad roligt livet är!

Alice o Lee på promenad 150915Vad mycket det finns att upptäcka! Såsom kottar och löv som flyger! Att följa med matte och familjens äldre hundar på promenad är jättekul! Här går Alice (8 veckor) bredvid Lee (8 år). Jag bär Alice på promenaden och släpper ner henne korta stunder så att hon får upptäcka olika platser.

Alice tycker även att det är roligt att dricka vatten, att bita och smaka på allt möjligt både inomhus och utomhus! Knoppar på byråer lär stoppas i munnen och öppna spisen lär man smaka på! Golvmoppen är också skoj! Jag gör ingen affär av det utan avleder. Jag vet att det försvinner så småningom.

Hon blir jätteglad när jag säger “Alice” och kommer genast springande för hon vet att det blir en godbit (torrfoderkula) då och gos.

Så fort någon rör sig hemma vill hon följa med. Det är svårt att komma till ro och sova själv. När jag sitter i soffan och har henne bredvid kan hon sova eller om jag jobbar vid datorn kan hon sova i en biabädd bredvid. Men reser jag på mig så skuttar hon genast med.

I natt sov hon precis intill mig, mestadels vid huvudet – så mysigt! Hon behövde gå ut tre gånger för att kissa – mindre mysigt!

Annas Hundskola AB

Adress: Utmarksvägen 5 802 91 Gävle

Följ oss på Facebook