Positiv förstärkning

Stella hittade husses mobil i skogen! 👍😄

På aktiveringskursen tränar vi bl.a. på att hunden ska kunna hitta saker som luktar husse och matte.

Stellas husse Torbjörn Johannesson-Pol lade ut sin mobil i skogen och bad Stella söka. Hon visste inte vad hon skulle leta efter men hittade mobilen som luktade husse och tog upp den och sprang med den till honom. Fantastiskt va?! 👏😄

Vid två tillfällen har jag tappat bort bilnycklar i skog och mark. Första gången var för 25 år sedan. Då hittade min dåvarande hund Lucas dem. Den andra gången var för fem år sedan, då hittade min Lee dem! Utan att veta vad de letade efter så hittade de nycklarna för de var vana att leta efter grejer som luktade mig! Gissa om jag blev glad!? 😄

Annas Hundskola AB

Adress: Utmarksvägen 5 802 91 Gävle

Följ oss på Facebook