Positiv förstärkning

Min älskade Lee hade inte levt idag…

Min älskade Lee, snart 8 år, hade inte levt idag om hon inte fått behandling av kiropraktor Ove Lind (Jernvallen Multicenter tfn 026-249090) för ett år sedan.

När Lee var fyra månader drog hon av sig korsbandet och efter det fick hon en massa fel i kroppen. Vi har haft klippkort hos veterinärer. Hon har bl.a. opererats för korsbandsskadan och amputerat en tå. Men hon har haft smärtor ändå. För ett år sedan bestämde jag mig för att det inte var rätt mot henne att låta henne fortsätta leva med sådana smärtor. Jag tänkte avliva henne. Då fick jag kontakt med kiropraktor Ove Lind. Han behandlade Lee en gång och hennes smärtor försvann! Det kändes som att jag fått en ny hund! Hon blev glad, pigg och lycklig! Och gissa om jag blev lycklig! 

Lee har fått behandling hos Ove några gånger sedan dess och hon ÄLSKAR honom! Hon har aldrig mått så bra och varit så pigg och glad som det här sista året! Så nu hoppas jag att hon har många härliga år kvar! Även jag får behandling av Ove, så även jag är glad och lycklig! 

Annas Hundskola AB

Adress: Utmarksvägen 5 802 91 Gävle

Följ oss på Facebook