Positiv förstärkning

Kurser

Individanpassad träning i små grupper

Eftersom hundar är olika anpassas all träning efter varje hund och förare.

Kurserna hålls i små grupper, max sex till åtta hundar per grupp. Jag tycker att det är viktigt att hela familjen lär sig hantera hunden, så flera familjemedlemmar är välkomna på kurserna och betalar ingenting. Ni kan turas om att träna hunden.

Om du missar ett träningstillfälle har du möjlighet att ta igen det tillfället på nästa kurs jag håller. Flera tillfällen kan vara svårt att ta igen, eftersom jag inte vill ha för många deltagare på en kurs, men ibland går även det att lösa.

Efter varje träningstillfälle får du anteckningar via mejl på vad du ska träna under veckan.

Ju tidigare man börjar träna med sin hund desto lättare går det.

Vardagslydnadskurserna är indelade i tre steg:

Valpkurs steg 1 – för valpar från tolv veckor upp till sex månader. Det är helt okej att börja valpkurs före tolv veckors ålder.

Vardagslydnad steg 1 – för hundar från sex månader och uppåt, som inte gått valpkurs tidigare eller som behöver repetera grunderna.

Vardagslydnad steg 2 – för dig som gått valpkurs eller vardagslydnad steg 1 med din hund. Om du gått valpkurs någon annanstans passar oftast vardagslydnad steg 1 bättre.

Vardagslydnad steg 3 – för dig som gått vardagslydnad 2 och vill träna ändå mer!

Plats

Annas Hundskola AB har en rumsvarm lokal på Utmarksvägen 5 i Gävle (nära Granngården). På vintern är vi enbart eller mestadels inomhus, resten av året är vi både inomhus och utomhus.

Anmälan och mer information

För att anmäla till kurs scrollar du ner till den kurs du vill gå, t.ex. Valpkurs. Tryck på “Läs mer”. Då kommer mer information fram. På en del mobiler kan texten ”Läs mer” tyvärr stå så långt till höger att den inte syns. Dra då åt höger tills du ser den! Även knappen ”Till anmälan” står långt till höger.

Längst ner ser du vilka datum kurserna börjar och vad de kostar. Till höger om startdatumen står det “Till anmälan”. När du klickar på “Till anmälan” ser du vilka tider och datum kursen går.

Om du vill gå kursen trycker du på “Till anmälan” igen och fyller i dina uppgifter och betalar med kort eller swish. Om du väljer att betala med swish står det vilket nummer du ska swisha till. Du ska inte swisha till mitt mobilnummer.

När betalningen är genomförd får du per automatik mer kursinformation till din e-post.

Du är inte anmäld till kurs förrän din betalning gått igenom.

Om kursen är full

Då står det “Du kommer anmälas till en reservplats” längst ner till höger vid anmälningsformuläret. Då betalar du ingenting. Om det blir någon plats ledig till den kursen meddelar jag dig så fort som möjligt. Du kan anmäla dig till en annan kurs samtidigt.

Om du anmäler dig till reservlistan på den kurs du helst vill gå och även bokar in dig på en annan kurs så flyttar jag dig kostnadsfritt från den ena kursen till den andra om en reservplats blir tillgänglig. Detta gäller under förutsättning att du så fort du accepterat reservplatsen meddelar mig att du inte längre är intresserad av den andra kursplatsen och att startdatum för den andra kursen inte har passerat.

Om problem uppstår hör av dig till mig, Anna Pehrs (tidigare Sävelin) via mail: anna@annashundskola eller ring 070-238 64 50. Jag nås lättast mellan kl. 13.00-15.30 vardagar. Håller jag privatlektioner kan jag inte svara i telefonen.

Kursöversikt

Klicka nedan för att få fram en lista på alla planerade kurser.

KURSNAMN KURSSTARTER
Valpkurs steg 1 17 februari, tidig
17 februari, sen
31 mars, tidig
31 mars, sen
13 maj, tidig
13 maj, sen
Vardagslydnad steg 1 19 februari, tidig
19 februari, sen
30 mars
Vardagslydnad steg 2 21 januari
18 februari
1 april
Vardagslydnad steg 3
Nose Work steg 1 30 januari
3 mars
1 april
Nose Work steg 1 för valpar
Nose Work steg 2 20 februari
Nose Work steg 3 6 april
Nose work steg 4
Aktiveringskurs 12 maj, tidig
12 maj, sen
Skvallerkurs 30 januari
Problem med hundmöteskurs
Gå fint i koppelkurs
Kurs för dig med flera hundar
Jaktlydnadskurs retriever steg 1
Jaktträningskurs retriever steg 2
Kantarellsök 2 april
Viltspår/blodspårkurs 21 maj
Kloklippningskurs

Valpkurs steg 1

 Valparna bör vara mellan tolv veckor och upp till sex månader. Det är ok att börja kursen innan valpen är tolv veckor. Är hunden äldre än sex månader rekommenderar jag vardagslydnad steg 1 istället. Vi gör samma saker på valpkursen som på vardagslydnad steg 1, men hundarna är äldre på vardagslydnad steg 1.

Vi tränar på allt du behöver för att få en fin relation och en bra kontakt med din valp så den gör det du vill. Vi pratar om hundens utvecklingsperioder, om hundspråk och om ensamhetsträning. Vi tränar på inkallning, hundmöten, kontakt, gå fint i koppel, hälsa fint, sitt, förbud osv.

Kursen är upplagd på sex tillfällen, totalt 10,5 timmar. Det är ett teoritillfälle på tre timmar (första gången) då din valp gärna får vara med (det är bra träning att lära sig att koppla av bland en massa hundar och människor) och fem praktiktillfällen på vardera 1,5 timme.

Flera familjemedlemmar får gärna vara med och betalar ingenting.

Plats: Inomhus i min lokal på Utmarksvägen 5 i Gävle (nära Granngården). På två av de sex kurstillfällena är vi utomhus i 15-20 min om vädret tillåter och då är alla i rörelse samtidigt.

Max 8 valpar per grupp.

Efter valpkursen passar det att gå vardagslydnad steg 2.

Tider för valpkurs tidig: Första tillfället är på tre timmar kl. 17.30-20.30, efterföljande fem tillfällen är kl. 17.30-19.00.

Tider för valpkurs sen: Första tillfället är på tre timmar kl. 17.30-20.30, efterföljande fem tillfällen är kl. 19.15-20.45.

Varmt välkommen!

I rullistan nedan finns alla planerade valpkurser. Dra nedåt för att se samtliga valpkurser. Dra till höger för att se knappen “Till anmälan”, tryck på den för att se vilka datum kursen kommer att gå.

Med reservation för eventuella ändringar.

Vardagslydnad steg 1

Den här kursen riktar sig till dig som har en hund som är sex månader eller äldre. Den kan vara hur gammal som helst! Om du gått valpkurs hos mig passar det att fortsätta med vardagslydnad steg 2 direkt efter valpkursen, har du gått valpkurs någon annanstans passar det oftast bäst att gå vardagslydnad steg 1.

Vi tränar på allt du behöver för att få en fin relation och en bra kontakt med din hund så den gör det du vill. Vi tränar på inkallning, hundmöten, kontakt, gå fint i koppel, hälsa fint, sitt, förbud osv. Vi pratar om hundens utvecklingsperioder, om hundspråk och om ensamhetsträning.

Kursen är upplagd på sex tillfällen, totalt 10,5 timmar. Det är ett teoritillfälle på tre timmar (första gången) och fem praktiktillfällen på vardera 1,5 timme. Om hunden inte skäller allt för mycket kan den vara med även på teorin.

Flera familjemedlemmar får gärna vara med och betalar ingenting.

Plats: Inomhus i min lokal på Utmarksvägen 5 i Gävle (nära Granngården). På två av de sex kurstillfällena är vi utomhus i 15-20 min om vädret tillåter och då är alla i rörelse samtidigt.

Max 8 hundar per grupp.

Efter vardagslydnad steg 1 passar det att gå vardagslydnad steg 2.

Tider för vardagslydnad 1 tidig: Första tillfället är på tre timmar kl. 17.30-20.30, efterföljande fem tillfällen är kl. 17.30-19.00.

Tider för vardagslydnad 1 sen: Första tillfället är på tre timmar kl. 17.30-20.30, efterföljande fem tillfällen är kl. 19.15-20.45.

Varmt välkommen!

I rullistan nedan finns alla planerade kurser. Dra till höger för att se knappen “Till anmälan”, tryck på den för att se vilka datum kursen kommer att gå.

Med reservation för eventuella ändringar.

Vardagslydnad steg 2

Vardagslydnad steg 2 passar dig som gått antingen valpkurs eller vardagslydnad steg 1 med din hund. Om du har gått valpkurs någon annanstans passar det oftast bäst att gå vardagslydnad steg 1.

Vi tränar inkallning, gå fint i koppel, fotgående, hundmöten, lösträning, hälsa fint, sitt stanna kvar, stoppsignal, ligg, förbud, få hunden i en lugnare sinnesstämning, vi tränar hantering av annan människa och mer kontaktövningar.

Kursen är upplagd på sex tillfällen på vardera 1,5 timme, totalt 9 timmar. Det är bara praktik.

Flera familjemedlemmar får gärna vara med och betalar ingenting.

Max 8 hundar per grupp.

Kursen kan man gå flera gånger om man vill.

Plats:  I min lokal på Utmarksvägen 5 i Gävle. Vi är inomhus men går ut korta stunder för att göra vissa övningar.

Varmt välkommen!

I rullistan nedan finns alla planerade kurser. Dra till höger för att se knappen “Till anmälan”, tryck på den för att se vilka datum kursen kommer att gå.

Med reservation för eventuella ändringar.

Vardagslydnad steg 3

För dig som gått vardagslydnad steg 2 och vill träna ändå mer! Vi försvårar övningarna ytterligare. Målet är att få en glad, lydig och lös hund i alla möjliga situationer. Du kan gå kursen flera gånger.

Kursen är upplagd på sex tillfällen, en gång i veckan. Varje kurstillfälle är på en och en halv timme. Max 6 hundar per grupp.

Man kan gå kursen flera gånger om man vill.

Plats: I min lokal på Utmarksvägen 5 i Gävle. Vi är inomhus men går ut korta stunder för att göra vissa övningar.

Varmt välkommen!

I rullistan nedan finns alla planerade kurser. Dra till höger för att se knappen “Till anmälan”, tryck på den för att se vilka datum kursen kommer att gå.

Med reservation för eventuella ändringar.

Nose Work steg 1

För nybörjare! Hunden lär sig leta efter en speciell doft på olika ställen! Det är som att leta skatter! Nose Work kan jämföras med polishundarnas narkotikasök. Principen är densamma, men vi lär hunden leta eukalyptus istället för knark!

Hundarna älskar det! Det passar alla hundar (alla raser, unga och gamla) och det är lätt att träna! Hunden känner sig behövd och blir trött och nöjd! Den får bättre självförtroende och ni får bättre kontakt! Att låta hunden jobba med nosen är den ultimata aktiveringen!

Du behöver inte någon avancerad eller kostsam utrustning och det är lätt att träna hunden i sin vardag! Du får en flaska eukalyptus och ett litet startkit med Nose Work saker på kursen.

Kursen är upplagd på sex tillfällen. Varje kurstillfälle är på en och en halv timme. Antalet hundar per kurs är max 6 st.

Plats: I min lokal på Utmarksvägen 5 i Gävle (nära Granngården). Vi är inomhus hela tiden.

Varmt välkommen!

I rullistan nedan finns alla planerade kurser. Dra till höger för att se knappen “Till anmälan”, tryck på den för att se vilka datum kursen kommer att gå.

Med reservation för eventuella ändringar.

Nose Work steg 1 för valpar

För valpar från fyra månader! Valpen får leta skatter (eukalyptus) och tycker att det är jätteroligt! Den får bättre självförtroende och ni får bättre kontakt! Det passar alla raser! Vi lär in doften och sökarbetet på ett lekfullt sätt.

Det går lika bra att gå Nose Work steg 1 med din valp!

Nose Work är lätt att träna och vi kan göra det hela hundens liv! Hunden känner sig behövd och blir trött och nöjd! Att låta hunden jobba med nosen är den ultimata aktiveringen! Nose Work kan jämföras med polishundarnas narkotikasök. Principen är densamma, men vi lär hunden leta eukalyptus istället för knark!

Du behöver inte någon avancerad eller kostsam utrustning och det är lätt att träna hunden i sin vardag! Du får en flaska eukalyptus och ett litet startkit med Nose Work saker på kursen.

Kursen är upplagd på sex tillfällen. Varje kurstillfälle är på en och en halv timme. Antalet valpar per kurs är max 6 st.

Om du vill fortsätta träna Nose Work efter den här kursen ska ni gå Nose Work steg 2!

Plats: I min lokal på Utmarksvägen 5 i Gävle (nära Granngården). Vi är inomhus hela tiden.

Varmt välkommen!

I rullistan nedan finns alla planerade kurser. Dra till höger för att se knappen “Till anmälan”, tryck på den för att se vilka datum kursen kommer att gå.

Med reservation för eventuella ändringar.

Nose Work steg 2

En fortsättningskurs i Nose Work för dig som gått steg 1. Vi fortsätter att lära hunden leta eukalyptus i olika miljöer. Vi tränar inomhussök, utomhussök, fordonssök och behållarsök, d.v.s. de moment som ingår på tävling. Vi tränar markeringar och med störningsdofter. En del av övningarna sker även med en urvalsbana.

Träna för att det är roligt och för att hunden mår bra av det! Den känner sig behövd och duktig och meningsfull för dig. Det är jätteviktigt!

Kursen passar både dig som vill tävla och dig som vill träna på egen hand utan att tävla med din hund!

Kursen är upplagd på sex tillfällen. Varje kurstillfälle är på en och en halv timme. Antalet hundar per kurs är max 6 st.

Plats: Inom- och utomhus vid min lokal på Utmarksvägen 5 i Gävle (nära Granngården).

Varmt välkommen!

I rullistan nedan finns alla planerade kurser. Dra till höger för att se knappen “Till anmälan”, tryck på den för att se vilka datum kursen kommer att gå.

Med reservation för eventuella ändringar.

Nose Work steg 3

Passar dig som gått Nose Work steg 2. Vi försvårar träningen i de fyra momenten behållarsök, inomhussök, fordonssök och utomhussök. Vi förbättrar koppelhanteringen och tillsätter störningar samt för in doften lagerblad. Vi avslutar med en övningstävling, upplagd som en klass 1 tävling i samtliga moment!

Kursen passar dig som vill tävla i Nose Work och dig som vill träna hunden själv på svårare gömmor utan att tävla!

Kursen är upplagd på sex tillfällen. De fem första kurstillfällena är på en och en halv timme och det sista är på två och en halv timme då vi har en övningstävling. Antalet hundar per kurs är max 6 st.

Plats: Inom- och utomhus vid min lokal på Utmarksvägen 5 i Gävle (nära Granngården).

Varmt välkommen!

I rullistan nedan finns alla planerade kurser. Dra till höger för att se knappen “Till anmälan”, tryck på den för att se vilka datum kursen kommer att gå.

Med reservation för eventuella ändringar.

Nose Work steg 4

Passar dig som gått Nose Work steg 3. Vi tränar på att få hög motivation, att få hundarna självständiga i söken och att stanna kvar vid doften. Vi tänker vind och lägger upp planer för söken. Vi tränar på riktigt knepiga gömmor och underlag. Samtliga moment tränas: behållarsök, inomhussök, fordonssök och utomhussök.

Vi tränar både med lagerblad och eukalyptus.

Kursen passar både dig som vill dig som vill tävla i Nose Work och dig som vill utvecklas mer i träningen utan att tävla!

Kursen är upplagd på fem tillfällen, totalt 9 timmar. Fem tillfällen är på 1,5 timme och ett tillfälle är på tre timmar. Antalet hundar per kurs är max 6 st.

Plats: Inom- och utomhus vid min lokal på Utmarksvägen 5 i Gävle (nära Granngården).

Varmt välkommen!

I rullistan nedan finns alla planerade kurser. Dra till höger för att se knappen “Till anmälan”, tryck på den för att se vilka datum kursen kommer att gå.

Med reservation för eventuella ändringar.

Aktiveringskurs

Hundar behöver mental stimulans! På den här kursen får du lära dig massor av olika aktiveringsformer som din hund mår bra av. Passar alla hundar! Hunden får bättre självkänsla och självförtroende!

Vi gör roliga, kluriga övningar, som gör att hunden får tänka mycket. Vi tränar sök, personspår, apportering, balansering och problemlösning. Det är en ren praktikkurs. Max 8 hundar per grupp.

Kursen är upplagd på sex tillfällen, en gång i veckan. Fyra gånger är på 1,5 timme, en träff är på 1 timme och 50 min då vi spårar och en träff är på 3 timmar då vi också spårar.

Plats: Fyra tillfällen är i Björke norr om Gävle, ett tillfälle är i Trödje och ett tillfälle är på Sätra. Vi är utomhus i skog och mark.

Varmt välkommen!

Med reservation för eventuella ändringar.

Skvallerkurs

Du kan lära din hund att komma till dig när den ser, hör eller känner lukten av t.ex. en annan hund, en människa, en bil etc. Många hundar sticker ifrån sin matte/husse när de ser spännande saker. På den här kursen ska vi träna på att din hund istället kommer till dig (kommer till dig och “skvallrar”) när den får syn på något sådant. När hunden lärt sig detta kan du koppla av mer på promenaden och slipper ha “hökblick” för att upptäcka t.ex. joggare före hunden gör det. Kursen bygger på Eva Bodfäldts skvallerträning.

Kursen är upplagd på tre tillfällen. Varje kurstillfälle är på en och en halv timme.

Plats: Inom- och utomhus vid min lokal på Utmarksvägen 5 i Gävle (nära Granngården).

Varmt välkommen!

I rullistan nedan finns alla planerade kurser. Dra till höger för att se knappen “Till anmälan”, tryck på den för att se vilka datum kursen kommer att gå.

Med reservation för eventuella ändringar.

Problem med hundmöten?

 Då är det här kursen för dig! På den här kursen tränar vi på att passera andra hundar samt att tolerera att andra hundar får finnas utan att den egna hunden ska göra utfall eller lägga sig platt mot marken. Oavsett om din hund bara vill leka eller är frustrerad i kopplet så bidrar det till att göra promenaden olustig. Och det ska ju vara roligt att gå ut och gå!

Den här kursen passar även dig, som inte kan gå en vanlig kurs eftersom din hund inte tolererar andra hundar. Hundarna får sitta i bilen när vi går igenom hur vi ska träna för att sedan göra realistiska hundmöten.

Kursen är upplagd på fyra tillfällen, en gång i veckan. Det första tillfället är på ca tre timmar, de kommande två tillfällena är på 1,5 timme och det sista på en timme. Antalet hundar per kurs är ca 6 st.

Plats: Första gången är i och vid min lokal på Utmarksvägen 5 i Gävle och tre gånger är vid högskoleområdet i Gävle. Vi är på olika ställen varje gång för att göra det så lite kurslikt som möjligt. Din hund ska lära sig att fungera överallt.

Varmt välkommen!

I rullistan nedan finns alla planerade kurser. Dra till höger för att se knappen “Till anmälan”, tryck på den för att se vilka datum kursen kommer att gå.

Med reservation för eventuella ändringar.

Gå fint i koppel

Drar din hund i koppel? Då är det här kursen för dig! Vi tränar på att gå fint i koppel med olika störningar och vi är på olika ställen för att göra det så lite kurslikt som möjligt. Din hund ska lära sig att gå fint i koppel överallt!

Kursen är en ren praktikkurs och upplagd på tre tillfällen. Varje kurstillfälle är på en och en halv timme.

Kursen är upplagd på tre tillfällen. Varje kurstillfälle är på en och en halv timme. Det är en ren praktikkurs.

Plats: Första tillfället är vid min lokal på Utmarksvägen 5 i Gävle, därefter är vi vid teknikparken och i regementsparken nedanför högskolan i Gävle.

Varmt välkommen!

I rullistan nedan finns alla planerade kurser. Dra till höger för att se knappen “Till anmälan”, tryck på den för att se vilka datum kursen kommer att gå.

Med reservation för eventuella ändringar.

Kurs för dig med flera hundar

Det här är kursen för dig som har flera hundar och vill träna med dem samtidigt! Att få en hund att göra det vi vill kan kännas ganska enkelt, men har vi flera hundar i familjen måste alla kunna göra som du säger – samtidigt – och det kan vara riktigt svårt! Har vi fler hundar måste vi kunna träna varje individ enskilt fastän övriga hundar är med, men vi måste också kunna få alla att göra det vi vill samtidigt! På den här kursen kommer vi att träna på just detta.

Du tar med dig två hundar träff ett och om det fungerar bra och du har fler hundar hemma kan du ta med fler hundar från och med träff två.

Vi kommer att träna på kontakt, fot, gå fint i koppel, hundmöten, sitt stanna kvar, inkallning, förbud m.m.

För att gå den här kursen krävs det att du har gått valpkurs eller vardagslydnad steg 1 med minst en av dina hundar. Det är bra om du även gått vardagslydnad steg 2 med någon av dina hundar.

Det är en ren praktikkurs.

Kursen är upplagd på sex tillfällen på vardera 1,5 timme.

Plats: Fem tillfällen är i skogen i Björke norr om Gävle och ett tillfälle är på Sätra i Gävle.

Varmt välkommen!

I rullistan nedan finns alla planerade kurser. Dra till höger för att se knappen “Till anmälan”, tryck på den för att se vilka datum kursen kommer att gå.

Med reservation för eventuella ändringar.

Jaktlydnadskurs för retriever steg 1

En kurs speciellt anpassad för retrievers. Passar dig som vill jaktträna, starta på jaktprov och/eller jaga med din hund. Vi tränar avlämningar, linjetag, stadga, stoppsignal, fotgående, inkallning och passivitet.

Kursen är en bra förberedelse för jaktträningskursen.

Kursen är upplagd på sex tillfällen, en gång i veckan. Varje kurstillfälle är på 1,5 timme. Max sex hundar/grupp.

Plats: Björke/Trödje norr om Gävle.

Varmt välkommen!

I rullistan nedan finns alla planerade kurser. Dra till höger för att se knappen “Till anmälan”, tryck på den för att se vilka datum kursen kommer att gå.

Med reservation för eventuella ändringar.

Jaktträningskurs för retriever steg 2

En kurs speciellt anpassad för retrievers. Passar dig som vill starta på jaktprov och/eller jaga med din hund eller jaktträna som berikning (jättebra aktivering).

På kursen går vi igenom den apporterande retrieverns arbete både på land och i vatten. Moment som markering, sök, närsök, stadga, följsamhet, passivitet, träning med skott samt introduktion av vilt ingår.

Förkunskaper: Jaktlydnadskursen eller motsvarande. Din hund kan gå fot, den sitter och går stadigt vid din sida trots att dummies kastas,  den kommer på inkallning med visselsignal och lämnar av apporterna till dig.

Kursen är upplagd på sex tillfällen, en gång i veckan. Varje kurstillfälle är på 2 timmar.

Plats: Marker runt Gävle.

Varmt välkommen!

I rullistan nedan finns alla planerade kurser. Dra till höger för att se knappen “Till anmälan”, tryck på den för att se vilka datum kursen kommer att gå.

Med reservation för eventuella ändringar.

Kantarellsök

Vi lär hunden söka kantareller! Kan du tänka dig någon bättre att ha med i svampskogen än din fyrbenta vän med sin fantastiska nos?

Kursen är på sex tillfällen på vardera 1,5 timme. Max 6 deltagare.

Inga förkunskaper krävs.

Plats: De första tre tillfällena är vi i och vid min lokal  på Utmarksvägen 5 i Gävle (nära Granngården) och de sista tre tillfällena är vi i skogen i Björke, 15 km norr om Gävle.

Varmt välkommen!

I rullistan nedan finns alla planerade kurser. Dra till höger för att se knappen “Till anmälan”, tryck på den för att se vilka datum kursen kommer att gå.

Med reservation för eventuella ändringar.

Viltspår/blodspårkurs

På den här kursen får du lära dig grunderna om viltspår/blodspår (man kan säga båda delarna) och hur du på egen hand fortsätter träningen. Genom att spåra tillgodoser vi ett av hundens starkaste behov: att få jaga, men det sker under kontrollerade former. Hundens intresse att få jaga på egen hand kan minska när du lär den att med tydliga signaler spåra vilt tillsammans med dig. Behovet av att få jaga kan därmed bli tillfredsställt.

Den viltspårtränade hunden kan användas vid eftersök på trafik- och skottskadat vilt. Hunden “växer” av att få en huvudroll, att få leda dig i ett arbete, vilket gör att osäkra hundar får bättre självkänsla. Dessutom får ni bättre kontakt.

Inga förkunskaper krävs. Kursen passar alla hundar och spåren anpassas efter varje individ.

Blod och skankar får du på kursen. Du behöver ta med sele och en lina på ca 15 meter.

Teori och praktik varvas under två dagar i skogen: torsdag 21 maj kl. 11.00-16.00 (Kristi himmelsfärds dag – röd dag) och torsdag 28 maj kl. 17.00 – 21.00.

Plats: Trödje, 17 km norr om Gävle.

Varmt välkommen!

I rullistan nedan finns alla planerade kurser. Dra till höger för att se knappen “Till anmälan”, tryck på den för att se vilka datum kursen kommer att gå.

Med reservation för eventuella ändringar.

Kloklippningskurs

På den här kursen tränar vi på att klippa klor.

Kursen är endast under ett tillfälle.

Plats: I min lokal på Utmarksvägen 5 i Gävle (nära Granngården).

Varmt välkommen!

I rullistan nedan finns alla planerade kurser. Dra till höger för att se knappen “Till anmälan”, tryck på den för att se vilka datum kursen kommer att gå.

Med reservation för eventuella ändringar.

Annas Hundskola AB

Adress: Utmarksvägen 5 802 91 Gävle

Följ oss på Facebook