Positiv förstärkning

Koppel

Metizo Dezign

Jag säljer den bästa selen jag vet: Metizoselen. Den är framtagen med en ergonomisk utformning så att den inte skall belasta hundens känsliga nack- och ryggkotor. Hunden har helt fria luft- och andningsvägar då selen inte trycker över hundens hals. Den är svensktillverkad.

metizo-sele-2-turkos_3575-1024x1024Det finns två koppelfästen, det ena sitter uppe på ryggen, det andra fram på bröstbenet. Om man använder det främre koppelfästet så får inte hunden samma kraft att dra framåt, vilket kan leda till att hunden drar mindre i kopplet. Det är enkelt att byta koppelinfästning under promenaden.

Det är reflex i hela selen. Det är ett handtag över ryggen, så man lätt kan hålla i sin hund. Det går bra att tvätta Metizoselen i tvättmaskinen på 30 grader med lite tvättmedel, ska tvättas i tvättpåse och hängtorkas. Om den är lättare smutsig kan den tvättas för hand i ljummet vatten med lite diskmedel.

Jag håller kurser från kl. 17.30 måndagar till torsdagar. Maila mig och bestäm tid innan kurserna så provar vi ut en sele eller ett halsband som passar din hund! Plats: i min lokal på Utmarksvägen 5 i Gävle.

Sele

Finns i färgerna: röd, svart, blå, orange, rosa, lila, grön och turkos. Alla med reflex.

Alla storlekar kostar 529 kr

Storleksguide:

Selen är rejält justerbar, så den kan justeras medan hunden växer.

XXXS Liten chihuahua
XXS Chihuahua, papillon, toypudel
XS Tibetansk spaniel
S Jack Russel, dvärgschnauzer
M Schnauzer, kelpie, mops
L Bearded collie, dobermann, mindre labrador
XL Schäfer, större labrador
XXL Berner sennen

metizo-halsband-alla-300x300

Halsband

Ett bekvämt fodrat halsband, som är lätt att sätta på. Finns i alla selarnas färger. Alla har reflex.

20-25 cm kostar 179 kr

30-40 cm kostar 199 kr

45-55 cm kostar 229 kr

Halsbandet går bra att tvätta i tvättmaskinen i 30 grader med lite tvättmedel i tvättpåse.

metizo-2-svart_2238_1-e1458040504708-150x99Koppel

Ett mjukt, lätt, behagligt koppel med broderade gummitrådar för bästa grepp. Det glider inte. Kopplet har vadderat handtag. Det finns i alla selarnas färger och alla har reflex.

15 mm brett kostar 289 kr

20 mm brett kostar 299 kr

Candy Bag 

Det ska vara lätt att belöna! Det blir det med denna Candy Bag! Den magnetiska öppningen gör det lätt och enkelt att komma åt godiset. Med ett enkelt tryck på mitten stänger du den snabbt igen. Den har två fickor, en på var sida om väskan, en för klicker/visselpipa och en för ex. bajspåsar.

Fäst Candy Bagen runt midjan med det justerbara bältet eller ta bort bältet och fäst väskan på ditt skärp eller i fickan på jackan med fästet som sitter på baksidan.

Innerfodret är bara att dra upp för att torka rent eller skölja av. Fodret är av vattenavvisande bävernylon och yttertyget är Cordura, ett mycket slitstakt tyg av högsta kvalitet och med ett reflexband på väskan. Tvättbar i tvättmaskinen 40°. Pris 249 kr.

Finns i alla selarnas färger.

 

Betalning med kort eller swish!

  • Swishnummer: 123 412 6041

Alla priser inkluderar moms.

logga

Annas Hundskola AB

Adress: Utmarksvägen 5 802 91 Gävle

Följ oss på Facebook