Positiv förstärkning

Grattis Lee 10 år!

Idag fyller Lee, som jag fött upp själv, tio år! Vi sjöng “Jag må hon leva” i morse och hon fick goda ben och en ny leksak. Firandet fortsatte med en långpromenad och ett kaninbollssök, vilket hon älskar! Ikväll blir det Nose Work! Idag är hon en oerhört glad och härlig hund som älskar att få uppmärksamhet och att göra roliga saker! Men hon har inte alltid varit lycklig! När hon var fyra månader drog hon av sig korsbandet och var tvungen att vänta på operation tills hon växt klart, vilket innebar koppeltvång och stillhet under en förskräckligt lång tid. Det i kombination med smärta gjorde henne fruktansvärt stressad och rädd för allt möjligt. Efter operationen fortsatte hon ha ont i andra delar av kroppen p.g.a. felbelastning. Det gjorde att hon fick hemska smärtor i en tå så vi var tvungna att operera bort den!

För tre år sedan orkade jag inte se henne lida mer, så jag bestämde mig för att avliva henne. Veckan innan kom jag i kontakt med kiropraktor Ove Lind som behandlade henne och hon fick genast ett nytt liv! Hennes smärtor försvann direkt! Hon blev lugnare och mycket tryggare! Många av hennes rädslor minskade drastiskt! Jag har fortsatt behandla henne någon gång då och då hos honom. De sista tre åren är de bästa i hennes liv! Hon har aldrig varit så glad och trygg som nu! Helt fantastiskt! Jag som trodde att hon inte skulle bli så gammal!

Annas Hundskola AB

Adress: Utmarksvägen 5 802 91 Gävle

Följ oss på Facebook