Positiv förstärkning

Grattis älskade Lee på 12-årsdagen!

Grattis älskade Lee på 12-årsdagen! Ditt liv började inte på bästa sätt. När du var åtta veckor blev du påflugen av en stor hund och blev livrädd för hundar. När du var fyra månader drog du av dig korsbandet och fick bara gå korta koppelpromenader tills du blivit ett år och kunde operera korsbandet. Du hade så mycket energi och var så stressad under den tiden! Du drog i koppel och gjorde utfall mot hundar.

Efter operationen och en lång rehabilitering fick du äntligen vara lös och du SPRANG! Det var ingen hejd på dig i början! Med fortsatt ordentlig motion blev du lugnare och inte lika rädd för hundar. Tyvärr fortsatte du ha ont i andra delar av kroppen p.g.a. att du felbelastat kroppen under så lång tid under din uppväxt. När du var sex år bestämde jag mig för att det fick räcka, jag orkade inte se ditt lidande mer och tänkte boka tid för avlivning. Då fick jag kontakt med en kiropraktor, Ove Lind, som behandlade dig. Efter EN behandling blev du som ny! Dina smärtor försvann, du blev mycket lugnare och tryggare! Det blev en enorm skillnad!

De sista sex åren har du mått riktigt bra! Du fortsätter att få behandling av kiropraktorn då och då. Han blev din husse för några år sedan då jag flyttade ihop med honom.

Du är trygg och lycklig! Accepterar andra hundar, har inte ont och kan göra massor av roliga saker! Du älskar att gå långa promenader, apportera, söka, spåra och träna Nose Work. Framförallt älskar du att vara med mig! Och jag älskar att vara tillsammans med dig! 😍❤️

Annas Hundskola AB

Adress: Utmarksvägen 5 802 91 Gävle

Följ oss på Facebook