Positiv förstärkning

Första gången Alice är i kurslokalen!

Alice 9 v, Crazy, Lee i kurslokalen 150921Den här veckan har Alice, nio veckor, fått följa med till min kurslokal några gånger så att hon sluppit vara ensam hemma. Husse har hämtat henne på mitt jobb precis innan kurserna startat. Hon fortsätter att vara kavat och framåt. Hon sprang upp för hela trappen utan att tveka! För att jag ska få något gjort har hon och mina andra hundar fått var sitt extra gott litet ben att gnaga på.

Att åka bil fungerar också bättre och bättre. Sist vi åkte pep hon inte alls.

Den 8 oktober ska Alice börja på sin egen valpkurs som jag håller i. Då är hon nästan 12 veckor. För att jag ska kunna träna både henne och instruera övriga deltagare så kommer det inte vara så många valpar på den kursen.

Annas Hundskola AB

Adress: Utmarksvägen 5 802 91 Gävle

Följ oss på Facebook