Positiv förstärkning

Fantastisk berättelse av kund angående skvallerträning!

Min kund skriver: “Ville bara berätta om vår fantastiska eftermiddagspromenad.

Först gick Zelda lös hela vägen till skogen (ca 10 min igenom ett villaområde, en kort stund längs en bilväg, förbi hönsen och en får/hästhage) och när det kom en bil satt hon fint vid min sida och väntade på att få gå vidare. Hon “skvallrade” på fåren och hästen några gånger och höll sig vid mig.

Väl i skogen tränade vi på att hon skulle skvallra när hon hörde fasaner som lät en bit bort och hon var jätteduktig. Strax efter det så ser jag hur hon stannar mitt på stigen och tittar på mig. När jag tittar upp ser jag hur en man med sin kopplade tax kommer gåendes mot oss men stannar ca 10 meter bort när han ser Zelda som är lös. DÅ händer det otroliga! Zelda står KVAR och vänder sig och tittar på MIG! Så jag säger något (minns inte vad för jag blev lite osäker att hon skulle sticka till hunden) och springer ifrån henne och ropar HIT och Zelda kommer rusandes emot MIG och ser lycklig ut!!! Den glädjen var helt obeskrivlig!

Sen kopplade jag upp henne och vi stod och pratade med mannen en stund. Han var imponerad över att hon stannade och kom till mig fast hon såg en annan hund, gissa om jag var en stolt matte.

Jag var och är SÅ lycklig och stolt att jag inte finner ord! TACK Anna för allt du har lärt oss under kurserna hos dig!! Det där hade inte varit möjligt utan din hjälp. Vi och garanterat Zelda, är verkligen så otroligt tacksamma för det du har gjort för oss! Vi är så glada att vi hittade dig och Annas Hundskola!

Zelda hälsar och tackar så mycket för att hon nu får springa lös i den fina naturen här hemma!”

Annas Hundskola AB

Adress: Utmarksvägen 5 802 91 Gävle

Följ oss på Facebook