Positiv förstärkning

En hel natts sömn!

imageAlice, tio veckor, sov hela natten för första gången! Sååå skönt! Tidigare har hon behövt gå ut och kissa en till två gånger per natt.Vi fortsätter vår “stubbträning”, d.v.s. att gå ut i skogen. Där sätter jag mig på en stubbe och hundarna får gå runt som de vill. Det finns mycket roligt att upptäcka i skogen för en liten valp! Efter en stund lägger hundarna sig ner och kopplar av. Alice somnar snart på sin filt som ligger bredvid mig. Hon lär sig på det sättet att kunna koppla av på olika ställen.

När vi gick ut i skogen fick Alice sitta i barnvagnen igen (annars hade hon ju inte kunnat följa med). Nu var det mycket lättare att få henne att sitta kvar än i går då hon satt där för första gången. Hon var riktigt trött efter alla upplevelser i skogen igår och sov ordentligt när vi kom hem. Jag hoppas och tror att hon gör det när vi kommer hem idag också så jag får lite annat gjort!

Alice har annars som hobby att gräva, vilket Emmie gärna hänger med på! Jag har lagt för ett kompostgaller över en grop så att hon inte kan gräva där, men hon hittar ju fler ställen att gräva på!

Annas Hundskola AB

Adress: Utmarksvägen 5 802 91 Gävle

Följ oss på Facebook