Positiv förstärkning

Anmälan och allmänna villkor

Anmälan och betalning

För att anmäla till kurs går du in på sidan “Kurser” och scrollar ner till den kurs du vill gå, t.ex. Valpkurs. Tryck på “Läs mer”. Då kommer mer information fram. På mobilen kan texten ”Läs mer” vara så långt till höger att den inte syns tyvärr. Dra då till höger! Även knappen ”Till anmälan” står långt till höger.

Längst ner ser du vilka datum kurserna börjar och vad de kostar. Till höger om startdatumen står det “Till anmälan”. När du klickar på “Till anmälan” ser du vilka tider och datum kursen går.

Om du vill gå kursen trycker du på “Till anmälan” igen och fyller i dina uppgifter och betalar med kort eller swish. Om du väljer att betala med swish står det vilket nummer du ska swisha till. Du ska inte swisha till mitt mobilnummer. När du betalat skickas anmälan in och du får per automatik mer kursinformation till din e-post.

Du är inte anmäld till kurs förrän din betalning gått igenom.

Om kursen är full

Då står det “Du kommer anmälas till en reservplats” längst ner till höger vid anmälningsformuläret. Då betalar du ingenting. Om det blir någon plats ledig till den kursen meddelar jag dig så fort som möjligt.

Du kan anmäla dig till en annan kurs samtidigt. Om du anmäler dig till reservlistan på den kurs du helst vill gå och även bokar in dig på en annan kurs så flyttar jag dig kostnadsfritt från den ena kursen till den andra om en reservplats blir tillgänglig. Detta gäller under förutsättning att du så fort du accepterat reservplatsen meddelar mig att du inte längre är intresserad av den andra kursplatsen och att startdatum för den andra kursen inte har passerat.

Hör av dig till mig, Anna Pehrs (tidigare Sävelin) via mail anna@annashundskola.se om något krånglar!

I alla avgifter ingår 25% moms.

Ångra anmälan

Vid återtagande av anmälan följer Annas Hundskola AB de villkor som Konsumentverket har. Du har rätt att ångra din anmälan genom att meddela oss skriftligen senast 14 dagar innan kursen startar. Du har då rätt att återfå hela den avgift du erlagt, förutom anmälnings- och adminstrationsavgift på 300 kr. Om du ångrar dig efter dessa 14 dagar är du skyldig att erlägga full avgift för kursen.

Hunden

Hunden ska vara frisk och vaccinerad enligt SKK´s regler för att gå kurs. En valp kan påbörja valpkurs innan påfyllnadsdosen som ges vid 3 månaders ålder, under förutsättning att grundvaccinationen är gjord.

Löptikar är välkomna och måste ha tikskydd på sig när vi är inomhus, även i trappuppgången.

Strikt hundägaransvar gäller, det är hundägarens ansvar att ha gällande försäkring. Annas Hundskola AB frånsäger sig allt ansvar.

Behandling av personuppgifter

Kunders namn, adress, telefonnummer och e-mailadress, uppgifter om deltagande hundar samt uppgifter om vilka utbildningar du gått lagras på ett tryggt och säkert sätt i enlighet med GDPR, den nya dataskyddsförordningen. Uppgifter om kreditkorts- eller bankkontonummer lagras inte. Kortköp via internet sker utan att vi får tillgång till köparens kreditkorts- eller bankkontonummer.

Annas Hundskola AB

Adress: Utmarksvägen 5 802 91 Gävle

Följ oss på Facebook