Positiv förstärkning

Alice hos hästarna!

Alice 10 v hästar 151001I dag fick Alice, 10 veckor,  se hästar för första gången. Mina andra hundar var också med och Alice såg direkt att de inte brydde sig om hästarna. Då tyckte inte hon heller att de var så konstiga! Efter en stund tänkte hon gå in till dem i hagen. Då sade jag “Alice” och hon vände direkt om och sprang förväntansfullt till mig och fick en matbit och gos.

Ensamhetsträningen har inte kommit så långt. Jag kan lämna henne tillsammans med de andra hundarna en liten stund när hon är trött. Att vara i bilen tillsammans med någon annan hund går också bra, då lägger hon sig och sover. Då har jag naturligtvis varit ute med henne först så hon redan är trött. Att vara helt själv utan de andra hundarna har hon bara varit några minuter. Det är en lång väg kvar till att kunna vara själv i flera timmar…

 

Annas Hundskola AB

Adress: Utmarksvägen 5 802 91 Gävle

Följ oss på Facebook