Jag fick ett så underbart meddelande av en kund att jag vill lägga ut det här. Det förgyller min dag! Tack! 😍 Jag har bytt ut hundens namn mot XX för att hundägaren inte ska kännas igen.
 
”God morgon Anna.
 
Sitter här med morgonkaffe och ska snart ut med bästa hunden ever.
 
Hon är 3,5 år nu och har blivit så klok.
 
Jag är till vardags inte lika aktiv med henne som när vi gått kurser hos dig. Men tankar och bemötande följer med och är till stor nytta även om hennes personlighet är fantastisk!
 
Den här veckan har vi träffat tre unghundar vilka varit osäkra, nervösa eller totalt vägrat bry sig om sin husse. Jag har haft dina ord med mig och tillsammans med de vi mött har det blivit fina möten. XX har t.ex mest suttit still och låtit dem smyga fram och nosa eller vänligt visat en hund att den gått över gränsen vid lek. Glada hussar (råkade det vara) och hundar fick fina möten i situationer som ofta är jobbiga för dem. (En går hos dig nu).
 
Är så otroligt glad och stolt över XX, vill bara säga tack för dina kloka råd på vägen.
 
När ork och tid finns blir det en kurs till hos dig. 🥰
 
Hoppas din dag blir fin!”