Godnatt! En vanlig dag i Alice liv: när jag vaknar blir Alice överlycklig och lägger sig på mig och överöser mig med pussar! Vem blir inte lycklig av ett sådant uppvaknande? 😄 Tänk vad hundar blir glada för allt möjligt som vi bara tar för givet!

Alice går ut på gården och kissar. Sedan får hon leta reda på sina frukostkulor som jag gömt inomhus – hon älskar det! 😄

När jag äter frukost i soffan ligger hon tätt intill och myser. Därefter väntar dagens långpromenad, vilket hon älskar! 😄 När vi kommer hem är hon trött och somnar i soffan medan jag sticker och tränar. När jag kommer hem blir det pusskalas igen och lunchmys soffan.

När jag jobbar på kontoret tar Alice en tupplur. Sedan blir det en liten promenad innan vi åker till Hundskolan. När jag ger privatlektioner får hon vara i ett litet rum tillsammans med Lee och Crazy. Efter lektionerna tränar vi Nose Work och går ut och går igen.

Under kvällens kurser får hon ibland vara i lillrummet och ibland får hon vara med mig. Hon älskar att visa Nose Work! Då strålar hon! Hon tycker också om att visa t.ex. sitt och fot på valpkurserna, eftersom hon får så mycket godis då! 😄 Hon tycker inte om att vara i lillrummet – hon vill vara tillsammans med mig hela tiden.

När kurserna är slut söker Alice av golvet på Hundskolan efter tappade godisar, vilket alltid lönar sig! 😄 Vi åker hem och går kvällens sista promenad. Klockan är över 22.00 när vi kommer hem och då kryper vi upp i soffan och vilar, Alice med ett ben och jag med en macka. Nu är det efter midnatt och det är dags att sova. God natt! 🤗