Min älskade Lee, snart 11 år, blev plötsligt väldigt dålig! Hon hade varit hur pigg som helst på dagen, gått en långpromenad och hjälpt mig träna hundmöten på en privatlektion mot en hund som gjort utfall. När mina kurser började kl. 17.30 stängde jag in henne (och mina andra hundar) i deras hundrum. Hon var pigg och glad. När jag tog ut henne därifrån kl 21.00 var hon jättedålig! Svansen hängde och hon såg sjuk ut! Hon gick slött efter mig på promenaden och när vi kom hem ville hon inte ha middag! Hon som alltid är hungrig! Hon var inte heller med i köket som hon brukar, utan låg bara under köksbordet och skakade. Hon hade också flytningar.

Jag ringde veterinär och kl. 23.30 åkte vi till Ultuna djursjukhus där de undersökte och röntgade henne. Hon har troligen livmoderinflammation och kommer troligen opereras under onsdagen och blir kvar ytterligare något dygn om allt går som vi hoppas.

Det blev en hel natt i Uppsala och jag kommer inte hem förrän vid 05.00 idag, men det är skönt att Lee får vård! Jag hoppas verkligen att hon bli bra! ❤