Positiv förstärkning

Allmänna villkor

Anmälan och betalning

Annas Hundskola administrerar kurser och bokningar i samarbete med www.dinkurs.se och du betalar i samband med bokningen. Det visas då en bokningsbekräftelse som även skickas till den mailadress du uppgett.

Hör av dig till mig via mail anna@annashundskola.se om något krånglar med bokningen eller om du inte får någon bokningsbekräftelse. Bokningsbekräftelsen innehåller det du behöver veta inför kursen.

Om du anmäler dig till reservlistan på den kurs du helst vill gå och även bokar in dig på en annan kurs så flyttar vi dig kostnadsfritt från den ena kursen till den andra om en reservplats blir tillgänglig. Detta gäller under förutsättning att du så fort du accepterat reservplatsen meddelar mig att du inte längre är intresserad av den andra kursplatsen och att startdatum för den andra kursen inte har passerat.

Företaget innehar F-skattesedel och i alla avgifter ingår 25% moms.

Ångra anmälan

Vid återtagande av anmälan följer Annas Hundskola de villkor som Konsumentverket har. Du har rätt att ångra din anmälan genom att meddela oss skriftligen senast 14 dagar innan kursen startar. Du har då rätt att återfå hela den avgift du erlagt, förutom anmälnings- och adminstrationsavgift på 300 kr. Om du ångrar dig efter dessa 14 dagar är du skyldig att erlägga full avgift för kursen.

Hunden

Hunden ska vara frisk och vaccinerad enligt SKK´s regler för att gå kurs. En valp kan påbörja valpkurs innan påfyllnadsdosen som ges vid 3 månaders ålder, under förutsättning att grundvaccinationen är gjord.

Löptikar är välkomna och måste ha tikskydd på sig när vi är inomhus, även i trappuppgången.

Strikt hundägaransvar gäller, det är hundägarens ansvar att ha gällande försäkring. Annas Hundskola frånsäger sig allt ansvar.

Behandling av personuppgifter

Kunders namn, adress, telefonnummer och e-mailadress, uppgifter om deltagande hundar samt uppgifter om vilka utbildningar du gått lagras på ett tryggt och säkert sätt i enlighet med GDPR, den nya dataskyddsförordningen. Uppgifter om kreditkorts- eller bankkontonummer lagras inte. Kortköp via internet sker utan att vi får tillgång till köparens kreditkorts- eller bankkontonummer.